• De roterende Farmaceutische Machine ZP van de Tabletpers - 9 Automatische Pillenpers
De roterende Farmaceutische Machine ZP van de Tabletpers - 9 Automatische Pillenpers

De roterende Farmaceutische Machine ZP van de Tabletpers - 9 Automatische Pillenpers

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Certificering: SGS ISO CE
Modelnummer: Zp-9

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100000units per jaar
Prijs: USD 0-3999 per unit
Verpakking Details: de uitvoertriplex
Levertijd: 5-8 werkdagen
Betalingscondities: Paypal MoneyGram, L/C, T/T
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Materiaal: gietend staal naam: tabletpers
doel: kleine productie Product: tablet of pil
hand: ja grondstof: poeder of korrels
Post: 9 posten
Hoog licht:

de roterende machine van de tabletcompressie

,

enige de compressiemachine van de stempeltablet

Productomschrijving

  De roterende Farmaceutische Machine ZP van de Tabletpers - 9 Automatische Pillenpers

 

De roterende tabletpers is een algemeen gebruikt product van de tabletpers. Het product heeft de voordelen van uitvoerige functies en stabiele prestaties. De pijp kan het stof absorberen dat tijdens de machineomwenteling wordt geproduceerd zelfklevende stagnatie te vermijden. Wat de belangrijkste onderdelen van de roterende tabletpers zijn.

Het volgende is een korte inleiding aan de belangrijkste onderdelen van de roterende tabletpers. Ik hoop om u te helpen.

 

Componenten van een roterende tabletpers

1. Hoger het kaderapparaat van het drukwiel

De hogere dekking is een geheel afgietsel, en het drukwiel is geïnstalleerd in de groef, die op de trapas sleeved is, en het buitenschachteind heeft een mechanische staaf die de rollente verbinden. Wanneer de drukoppervlakte teveel wordt gedrukt, handelt het zonderlinge ogenblik van de trapas om de lente samen te persen. De afstand tussen de hogere en lagere drukrollen vermindert de druk, zodat de veiligheid van het beschermingslid en de matrijs veilig kan worden gebruikt. De druk wordt aangepast, en het roterende bloem-vormige handvat verandert de lengte van de lente, zodat de druk van de lente net genoeg is.

2, het hogere spoorapparaat

Het gidsspoor is in de vorm van een schijf, en het thermisch behandelde spoorstuk wordt ingebed rond de schacht, en door schroeven vastgemaakt. De groef van de hogere ponsenstaart loopt langs de convexe rand van het gidsspoor, en heeft een baan het opheffen beweging.

3, het apparaat van de 19 gatendraaischijf

De draaischijf is een monolithisch afgietsel met 19 verticaal gerichte matrijzengaten. Gatenapparaat 19 wordt geslagen en op de vaste verticale schacht geplaatst. De worm wordt gedreven tijdens verrichting. De gehele draaischijf houdt alle matrijzen voor omwenteling met de wijzers van de klok mee.

4, de drijfas met koppelingsapparaat

De drijfas wordt horizontaal opgezet in de dragende steun, met een worm in het midden, een wiel van de testhand op het vooreind, een kegelschijfkoppeling bij het uiteinde, een schakelaar van de handvatcontrole en een einde bij het achtergedeelte, en het koppelingscontact wordt overgebracht door de druk van de rollente, als de lading van de machine wanneer de druk van de lente wordt overschreden, de misstap voorkomt zodat de machine niet ernstig beschadigd is.

5, het voederapparaat

De de bodemvultrechter van de trommelkegel en de nettype van de maanterugkeer voeder worden gebruikt voor het voeden van de drukrol. Het apparaat van de voeder zou aandacht aan het vliegtuig moeten besteden om de oppervlakte van de draaischijf aan het eind van de botsing te kalibreren te raken, over het algemeen verlatend een hiaat van 0.03-0.1 mm, en het hiaat kan door het pijlerapparaat worden aangepast. De de aanpassingsmethode van de poederhoeveelheid heeft een kartelende schroef bij de bovenkant van het vultrechterrek. om de hoogte van de vultrechter aan te passen en het stroomtarief van het poeder te controleren, moet de hoogte op de grootte van de deeltjes en het vullende bedrag worden gebaseerd, en de accumulatie van poeder in de netvoeder kan worden waargenomen. Loop niet het bedrag over om over te gaan. Na aanpassing, haal de gekartelde schroeven aan de kant aan.

6, het belangrijkste lichaam, het lagere spoor, het lagere dringende apparaat

Het belangrijkste lichaam is een doosvorm, is de rechthoekige groef uitgerust met een dringend wiel, en een paar thermisch behandelde spoorgidsen wordt opgezet op het vliegtuig, en door schroeven vastgemaakt. Wanneer de lagere stempel in verrichting is, wordt zijn staart ingebed in de groef van de spoorgids, met de groef wordt de helling gebruikt voor het opheffen van beweging. Het eind van de spoorgids heeft een rond gat. Het is behandeld met een cirkelgebiedsstuk voor het lagere ponsen van het apparaat. Het lagere dringende wiel is geïnstalleerd in de groef van het belangrijkste lichaam. Het is sleeved op de trapas en het buiteneind van de trapas wordt opgezet. Het spiraalvormige toestel en de worm worden verbonden, en de het roteren worm roteert door het toestel om een lichte omwenteling te maken. Wanneer de excentriciteit van de schacht stijgend is, stijgt de stijgingen van de drukrol, de druk, en de dikte is dun, om de dikte en de hardheid van de tablet te controleren. Het teken op het naambord beantwoordt aan de dikte van de tablet van 0-6. Aangezien het spiraalvormige toestel een zelfsluitende werking heeft, kan het tijdens verrichting worden aangepast, maar na aanpassing, zou het midden bloem-vormige handvat moeten worden aangehaald.

7, het vullen aanpassingsapparaat

Het vullende aanpassingsmechanisme wordt geschikt binnen het belangrijkste lichaam, en een maan-vormig het vullen spoor kan op het vliegtuig van het belangrijkste lichaam worden waargenomen, dat wordt opgeheven of door de actie van de spiraal om het vullende bedrag te controleren verminderd, en de schaal van de wijzerplaat op de schijf is gelijk aan het vullen vanaf 0-45. Het bedrag is 0,01 mm per net. Wanneer de schijf voor aanpassing wordt geroteerd, wordt het vullende bedrag aan het recht verhoogd, en de omwenteling is verminderd aan de linkerzijde. Maat 0-15 wordt geplaatst op de rechterkant van de schijf als vullend bedrag, en de eenheid is mm.

8, machinebasis en motorapparaat

De basis is een driedimensionele vierkante doosvorm, en de motor wordt opgezet op de beweegbare plaat in de zetel. Wanneer de snelheid vernietigt, wordt het ronde handwiel buiten de roterende basis geroteerd. Wanneer het aanpassen, draai eerst de gekartelde noot in het centrum van het handwiel en draai het handwiel om links te roteren. Roteer aan het recht. Na aanpassing, zou de gekartelde noot moeten worden aangehaald. De machine is uitgerust met elektrische toestellen. De voordeur is uitgerust met ampèremeter, drukknopschakelaar en rode en groene indicator. Wanneer de macht wordt aangezet, is het rode licht. Wijst erop dat de lijn elektriciteit heeft. Wanneer de motor wordt aangezet, weg is het rode licht en het groene licht is, erop wijzend dat de motor normaal loopt. De ampèremeter wordt gebruikt om de lading van de motor te meten.

9, het zuigingsapparaat

De zuigingsdoos is een rechthoekig parallellepipedum, dat op de linkerkant van de machinebasis wordt opgezet. Er is een ventilator achter het. Het wordt gedreven door een v-Riem. Het lagere deel is de poederbergruimte. De bovenkant is de filterruimte. Er zijn 5 ronde filterzakken in de lucht. Wanneer het werken, wordt de zuiging geproduceerd, zodat het vliegpoeder dat op de matrijs wordt geproduceerd en het poeder van de middenvorm in de kamer van de poederopslag door de pijp van de poederzuiging worden gezogen, en het gas wordt gedraaid en door de filterzak overgegaan, en de fijne deeltjes in het gas worden verlaten in de filter. In de poederzak, na het gebruiken voor een bepaalde periode, kan de filterzak worden geblokkeerd en zijn nut verliezen. Op dit ogenblik, is het noodzakelijk op te houden, en het poeder in de filterzak en het dienblad van de poederopslag wordt geopend, en de deur en de poederbuis zijn in de tailledriehoek. Het apparaat, waar de gezamenlijke lekken, de efficiency van het poeder zullen beïnvloeden.

10, C stepless het verschuiven wielapparaat

Het wordt opgezet op de motorschacht, en heeft twee neigde schuine randen binnen, die door de twee rollentes aan beide kanten worden gesteund om positieve druk te produceren. De verschuivende methode is de motor te bewegen zodat de afstand tussen de twee wielenveranderingen, en de v-Riem in het levende stuk zijn. De straal wordt verhoogd of navenant in de groef verminderd, en de snelheid wordt veranderd wegens de verandering in straal, daardoor onophoudelijk bereikend een bepaalde waaier van variabele die vereisten verplaatsen.

 


Model
Zp-5 Zp-7 Zp-9
module 5 7 9
Max. tabletdia. 12 (10MM) 12 (10MM) 12 (10MM)
Max.pressure 40 40 40
Max. vullende diepte 15 15 15
Max. tabletdikte 6 6 6
Schijfsnelheid (r/min) 30 30 30
Capcity (pc/hr) 9000 12500 16000
Motormacht (kW) 1.5 1.5 1.5
Afmeting (mm) 450*460*950 450*460*950 450*460*950
Voltage 220/380 220/380 220/380
Gewicht 180 180 180

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd De roterende Farmaceutische Machine ZP van de Tabletpers - 9 Automatische Pillenpers kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.