Roterende de Persmachine 9 Posten 9000-16000pc/Hr Capcity van de Suikergoedtablet

Roterende de Persmachine 9 Posten 9000-16000pc/Hr Capcity van de Suikergoedtablet

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Certificering: SGS ISO CE
Modelnummer: Zp-9

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100000units per jaar
Prijs: USD 0-3999 per unit
Verpakking Details: de uitvoertriplex
Levertijd: 5-8 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, paypal MoneyGram, L/C, T/T
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Materiaal: gietend staal naam: tabletpers
doel: kleine productie product: tablet of pil
hand: ja grondstof: poeder of korrels
Post: 9 posten
Hoog licht:

9000pc/Hr de Machine van de tabletpers

,

16000pc/Hr de Machine van de tabletpers

Productomschrijving

Automatische Roterende Machine 9 van de Tabletpers Posten voor het Maken van Suikergoedtabletten

 

Roterend tabletpers het werk principe en hoofdstructuur:

1. Draaischijfstructuur: De draaischijf is belangrijkste actuator voor het werk van deze machine. Er zijn belangrijkste onderdelen zoals hogere en lagere dragende componenten, hoofdschacht en draaischijf. De belangrijkste die schacht wordt gesteund op het lager, door het splined wormtoestel wordt gedreven, en de belangrijkste schacht wordt gedreven om het torentje te roteren.

2. Spoormechanisme: Het spoor heeft een cilindrische die nok en een vliegtuignok uit een hoger spoor en een lager spoor wordt samengesteld, dat de banen van de hogere en lagere stempels zijn. Het hogere spoor bestaat uit veelvoudige sporen zoals het hogere meeslepende hogere spoor, het hogere meeslepende lagere spoor, het hogere meeslepende hogere parallelle spoor, het hogere meeslepende lagere parallelle spoor, en het lagere spoor. Zij worden vastgemaakt aan de hogere spoor respectievelijk schijf. Het lagere spoor bestaat uit een undershoot hoger spoor, een lager duw lager spoor, en een vullingsspoor. Zij worden opgezet afzonderlijk op de lagere spoorzetel.

3. Vullend aanpassingsapparaat: De vullende aanpassing wordt gebruikt om het gewicht van de tablet aan te passen. Het vullende aanpassingsmechanisme wordt geschikt binnen het belangrijkste lichaam, en een maan-vormig het vullen spoor kan op het vliegtuig van het belangrijkste lichaam worden waargenomen, dat door de actie van de spiraal wordt gecontroleerd toenemen of vallen om het vullende bedrag te controleren, en wanneer de roterende schijf wordt aangepast, het vullende bedrag met de wijzers van de klok mee, en vice versa is verminderd. Verhoging.

4 de aanpassingsapparaat, van de bladdikte (druk): pas de bladdikte (druk) door de lagere drukrol op en neer aan aan te passen. Het lagere dringende wiel is geïnstalleerd in de groef van het belangrijkste lichaam, en is sleeved op de zonderlinge schacht, en het buiteneind wordt verbonden met het handwiel. Wanneer het externe handwiel wordt aangepast, past de zonderlinge schachtaandrijving het dringende wiel om toe te nemen en te vallen, d.w.z., de bladdikte (druk) aan, daardoor worden de dikte en de hardheid van de tablet gecontroleerd, en de hogere en lagere aanpassing van het hogere dringende wiel kan ook als het aanpassen apparaat worden gebruikt, maar het wordt niet aangepast in normale omstandigheden.

5. Voedend apparaat; het apparaat is samengesteld uit een vultrechter, een regelschroef, een voeder en dergelijke. De voeder is een maan-vormige netvoeder die op een draaischijf wordt opgezet. Het hiaat tussen de voeder en het draaischijfgezicht en de hoogte van de vultrechter worden aangepast volgens de vloeibaarheid van de deeltjes.

6. Transmissieapparaat: Het transmissiedeel van de machine is etc. samengesteld uit elektrische motor, synchrone katrol en de verminderingsdoos van het wormtoestel, testwiel. De motor wordt opgezet op de motorbasis van de hoofdplaat. Nadat de motor is begonnen, wordt de macht overgebracht aan het het toestelpaar van de verminderingsworm door een paar timingsriemen. De elektrische snelheid wordt aangepast door AC de veranderlijke regelgeving van de frequentie stepless snelheid. Open de kanten of de achterdeur om de delen rechtstreeks waar te nemen en te raken.

7. Dekkingsdeel: Het buitenomhulsel van de machine is volledig ingesloten en voldoet GMP aan vereisten. Het bovenste gedeelte heeft vier vensters die de stad voor het gemakkelijk schoonmaken en onderhoud omringen. Het lagere deel is gesloten met een roestvrij staaldeur, die normaal gesloten en gesloten is slechts wanneer de matrijzen worden hersteld en geïnstalleerd. Een console is geïnstalleerd op de voorzijde van de machine. De tableting kamer en de sectie van de machineaandrijving worden gescheiden door een roestvrij staalbijlage om te garanderen dat de tableting kamer schoon is en de aandrijvingscomponenten tegen poederverontreiniging en corrosie beschermt.

 


Model
Zp-5 Zp-7 Zp-9
module 5 7 9
Max. tabletdia. 12 (10MM) 12 (10MM) 12 (10MM)
Max.pressure 40 40 40
Max. vullende diepte 15 15 15
Max. tabletdikte 6 6 6
Schijfsnelheid (r/min) 30 30 30
Capcity (pc/hr) 9000 12500 16000
Motormacht (kW) 1.5 1.5 1.5
Afmeting (mm) 450*460*950 450*460*950 450*460*950
Voltage 220/380 220/380 220/380
Gewicht 180 180 180

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Roterende de Persmachine 9 Posten 9000-16000pc/Hr Capcity van de Suikergoedtablet kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.