Hand 512mm Enige de Compressiemachine van de Stempeltablet voor Laboratoriumexperiment

Hand 512mm Enige de Compressiemachine van de Stempeltablet voor Laboratoriumexperiment

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Certificering: SGS ISO CE
Modelnummer: Tdp-0

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100000units per jaar
Prijs: USD 0-599 per unit
Verpakking Details: de uitvoertriplex
Levertijd: 5-8working dagen
Betalingscondities: Western Union, paypal MoneyGram, L/C, T/T
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Materiaal: gietend staal naam: tabletpers
doel: laboratorium/kleine productie product: tablet of pil
hand: ja grondstof: poeder of korrels
Aandrijvingstype: hand
Hoog licht:

12mm enige de compressiemachine van de stempeltablet

,

5mm enige de compressiemachine van de stempeltablet

Productomschrijving

De handmachine van de de Tabletcompressie van de Type Enige Stempel voor Laboratoriumexperiment

 

Deze machine is één enkele de persmachine met handbediening van de ponsentablet zonder motoraandrijving en geen voeding. Gebruikt om diverse korrelige grondstoffen in schijven te drukken, geschikt voor experimenten
Zaal zijn de proefproductie, het onderwijs, de kleinschalige productie van diverse tabletten, suikertabletten, calciumtabletten, enz., een kleine Desktop ononderbroken tableting machine, uitstekende geschikte prestaties,
Sterk, makkelijk te gebruiken, gemakkelijk te herstellen, installeert de kleine grootte, lichtgewicht, deze machine slechts een matrijs, de vullende diepte van het materiaal, kan de dikte van de tablet zijn
De aanpassing, kan aan de behoeften van de farmaceutische industrie om diverse Chinese en Westelijke geneeskundetabletten te onderdrukken en de behoeften van andere industrieën aanpassen om diverse gelijkaardige producten te onderdrukken, en is goed - ontvangen door diverse industrieën.
De meerderheid van gebruikers is welkom.

De eigenschappen van de de machinestructuur van de handpers
Het belangrijkste lichaam van de machine is een brugtype lichaam, dat met koolstofstaal gelast is, en de belangrijkste schacht wordt verbonden aan het zonderlinge wiel en het vullen.
De nok, het rechtereinde van de schacht is uitgerust met een tuimelaar en een handvat, en de as wordt manueel gedreven om het zonderlinge wiel, de het vullen nok te drijven, en het opheffen
De staaf en de voeder, kleine hefboom om de voeder te drijven, doen verschillende het opheffen bewegingen.

 

Technische Parameters
Model yp-1 van de het ponsentablet van Handcranked enige de persmachine
Maximumtabletdruk 15KN
Waaier 512mm van de tabletdiameter
Maximum vullende diepte 16mm
Maximumtabletdikte 26mm
Productiecapaciteit 30-50 capsules/min (afhankelijk van de handsnelheid)
Afmetingen 300*260*520mm
Machinegewicht 20kg


Het belangrijkste het werk proces is verdeeld in: A, het vullen, B, het stempelen, C, film. Drie procedures worden onophoudelijk uitgevoerd, elk waarvan aan kostuum diverse tabletten kan worden aangepast.
Het vormen zich. De machine heeft de voordelen van kleine grootte, lichtgewicht, mooie verschijning, compacte structuur, eenvoudige verrichting, brede toepassing, geen behoefte om elektriciteit te gebruiken voor het gemakkelijke dragen, en dergelijke.
Eenvoudig, kunt u de tabletten krijgen u door hen met verschillende grootte van vormen te vervangen wenst.

De machineinstructies van de handpers
De methode om de matrijs te laden: verwijder de vultrechter, eerst de voeder en de middenmatrijzenplaat, en veeg de middelgrote matrijzenplaat, het matrijzengat en het geïnstalleerde schurende hulpmiddel af, en volg de stappen hieronder:
Neem eerst de lagere matrijs in het gat van de lagere stempelkern op. De inkeping van de matrijs moet op het gat van de slotschroef worden gericht en in de bodem van het gat worden opgenomen om de sluitenschroef aan te halen.
Neem de hogere matrijs in het gat van de hogere stempel op en neem het in het gat op. Haal de spitse noot met een moersleutel aan.
Plaats de middenvorm in het gat van de middenvorm. Merk op dat het eindgezicht van de middenvorm op het vliegtuig met de middenvormdrukcilinder moet zijn. Hef het niet op, dan de schroef aanhalen.
Druk de middenmatrijzenplaat op het hogere lichaam, eerst tussenvoegsel de lagere matrijs in het middenmatrijzengat, en neem dan manueel de hogere matrijs in de middenmatrijs op om de drie punten in een lijn te maken, en bevestig de middenmatrijzenlijst aangaande deze basis.
De het bevestigen schroeven onder de plaat worden manueel geroteerd één week om te bevestigen dat de hogere, midden en lagere vormen volkomen kunnen worden aangepast, en de materialen worden gezet in druktest.
Pas de hoogte van de film aan. Wanneer het aanpassen, pas de noot van de bladaanpassing zodat aan het niveau met de drukcilinderdrukcilinder op het hoogste punt is.
De dikte van de tablet wordt aangepast om de het aanpassen noot te vullen, en de linksdraaiende richting wordt aangepast om het vullende bedrag te verhogen, d.w.z., om de dikte van de tablet te verhogen, en omgekeerd de dikte van de tablet te verminderen.
Na het aanpassen van de hoogte van de tablet en de dikte van de tablet, wordt de plaat van de aanpassingsnoot bevestigd.

Zorginstructies
De smering van delen, olieachtige delen op de bewegende delen, besteedt aandacht aan v3o3or gebruik het bijtanken (olie en boter).
Wanneer eens gebruikt of opgehouden, de resterende materialen zouden moeten met antiroestolie worden schoongemaakt en worden met een laag bedekt.
Pas de antiroestolie op de gestempelde container toe en raak niet of roest.

Voorzorgsmaatregelen
Zet uw handen niet onder de hogere en middenvormen om lichamelijk letsel te vermijden.
Het materiaal moet eerst volgens het proces worden gekorreld alvorens tableting.
Wanneer het apparaat in gebruik is, zou het apparaat op een vaste werkbank moeten worden gesteund.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Hand 512mm Enige de Compressiemachine van de Stempeltablet voor Laboratoriumexperiment kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.