Het gietende Laboratorium van de de Persmachine van de Staal15kn 12mm Tablet/Kleine Productie

Het gietende Laboratorium van de de Persmachine van de Staal15kn 12mm Tablet/Kleine Productie

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Certificering: SGS ISO CE
Modelnummer: Tdp-1.5

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100000units per jaar
Prijs: USD 0-999 per unit
Verpakking Details: de uitvoertriplex
Levertijd: 5-8working dagen
Betalingscondities: Paypal MoneyGram, L/C, T/T
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Materiaal: gietend staal Naam: Tabletpers
doel: laboratorium/kleine productie product: tablet of pil
aandrijvingstype: maual of elektrisch grondstof: poeder of korrels
type: enige stempel
Hoog licht:

15KN de Machine van de tabletpers

,

12mm de Machine van de Tabletpers

Productomschrijving

Van de de Persmachine 15KN van de hoog rendement Handtablet Druk 700 * 370 * 800

 

 

De enige de persmachine van de ponsentablet is een kleine bank-hoogste elektrische ononderbroken ponsenmachine (kan ook hand- wordengedrukt wanneer er geen elektriciteit) is, die diverse korrelig kan drukken, kristal of vloeibare poederachtige grondstoffen in een ronde vorm of een cilindrische vorm. , kunnen de sferische, convexe, concave en andere geometrische producten (zoals vierkant, driehoek, ellips, capsule, enz.), producten met tekst, handelsmerken, patronen ook onderdrukken, geschikt om Chinese geneeskundetabletten, westelijke geneeskundetabletten, calciumtabletten te onderdrukken, mondtabletten, spirulinatabletten, melktabletten, suikergoedtabletten, bruisende tabletten, te kauwen tabletten, kruidende blokken, kamferpillen (sanitaire ballen), aromatische tabletten, desinfecterend tabletten, katalysators, meststoffentabletten, pesticidetabletten, knoopbatterijen, elektronische componenten, metallurgische poederkeramiek, enz. Geschikt voor geneesmiddel, gezondheidszorgproducten, voedsel, landbouw, chemische, elektronische batterijen, metallurgische keramiek en andere industrieën als kleine gegroepeerde productie en wetenschappelijke onderzoekexperimenten. Deze machine installeert slechts een matrijs, kunnen de vullende diepte en de dringende dikte van het materiaal worden aangepast, d.w.z., het gewicht, kunnen de dikte en de hardheid van het product worden aangepast. Zolang de verschillende vormen worden vervangen, kunnen de verschillende producten worden gedrukt. De krachtbron is geschikt en elektrisch voor het handcranking. De machine is laag in prijs, klein in grootte, gemakkelijk te werken, in technologie rijpen, uitstekend in kwaliteit, fabrieks directe verkoop, prijsconcessies

★ Hoofdgebruik van enige de persmachine van de stempeltablet:
De enige ponsenmachines worden wijd gebruikt in farmaceutische fabrieken, farmaceutische fabrieken, biotechniek, voedselfabrieken, de fabrieken van gezondheidsproducten, chemische installaties, pesticidefabrieken, diergeneeskundefabrieken, enz. De machine heeft breed aanpassingsvermogen aan materialen en heeft goed aanpassingsvermogen aan niet kleverig poeder.
De farmaceutische industrie: Chinese geneeskundetabletten, westelijke geneeskundetabletten, voedende tabletten
De voedselindustrie: suikergoedtabletten, koffietabletten, keelruiten, chocoladebonen, kruidende blokken
Gezondheidszorgproducten: mondplakken, melktabletten, calciumtabletten, bijenfilm
De elektronische batterijindustrie: elektronische componenten, knoopbatterijen
De chemische industrie: kamferpillen, aromatische ballen die, meststoffentabletten, mug-afstotende tabletten, katalysators, tabletten, gedrukt poeder desinfecteren
De metallurgische ceramische industrie: katalysator, metallurgische poederdeeltjes, ceramische korrels, metaalbladen

 

★ enig de persmachine van de stempeltablet het werk principe:
Het stempelgedeelte onder de tabletpers (met zijn het werk positie die omhoog onder ogen zien) puilt van het lagere eind van het middenmatrijzengat uit in het middenmatrijzengat, verzegelt de bodem van het middenmatrijzengat, en vult het middenmatrijzengat met de vuller door de voeder, en de hogere stempel dalingen de van het stempeldeel (met zijn het werk positie die neer onder ogen zien) in het middenmatrijzengat van het hogere eind van het middenmatrijzengat, en daalt een bepaalde slag om het poeder in een stuk te drukken, en de hogere stempel heft het gat op. De undershootstijgingen om de tablet uit het middenmatrijzengat te duwen, voltooien een tableting proces, en de lagere stempel wordt in de originele positie verminderd om voor het volgende vullen voorbereidingen te treffen.

 

 
model
Tdp-1,5
Maximumtabletdruk 15KN
Maximumtabletdiameter 12 mm
Maximum vullende diepte 12mm
maximumdikte van de tabletten 6mm
Productiecapaciteit 6000tablets/hour
Afmetingen 700*370*800
gewicht 45kg

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Het gietende Laboratorium van de de Persmachine van de Staal15kn 12mm Tablet/Kleine Productie kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.