De Nevel Drogende Machine van aminozuurlpg in Voedselindustrie ISO9001

De Nevel Drogende Machine van aminozuurlpg in Voedselindustrie ISO9001

Productdetails:

Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: Yuzhou
Certificering: ISO9001 ISO14001
Modelnummer: volgens daadwerkelijke situatie

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Prijs: $15,000.00/Sets >=1 Sets
Verpakking Details: buiten: triplex case<br>inner: filmverpakking
Levering vermogen: 100 Reeks/Reeksen per Jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Type: Nevel het Drogen Materiaal Voltage: Volgens klantenvereiste
Verleende naverkoop de dienst: Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee Gewicht: volgens daadwerkelijke situatie
Naam: LPG-drogende machine van de hoge snelheids de centrifugaalnevel Het verwarmen bron: Stoom of elektriciteit of volgens klantenvereiste
Materiaal: Roestvrij staal Capaciteit: Volgens klantenvereiste
Toepassing: de oplossing, emulsie, opschortingsvloeistof, pompte gekleefde staten Haven: Om het even welke haven in China
Hoog licht:

LPG-Nevel Drogende Machine

,

De Drogende Machine van de aminozuurnevel

,

ISO9001 nevel het drogen in de voedselindustrie

Productomschrijving

Nevel Drogende Machine voor Aminozuur in Voedingsmiddelenindustrie in China

 

Vergeleken bij gewone LPG-hoge snelheids atomiserende droger, heeft het de volgende eigenschappen:
(1) de goedgekeurde drie-rang luchtfilter, de inhamlucht is honderd duizend rang.
(2) het goedgekeurde muur koelapparaat, de temperatuur van binnenmuur zijn=zal= op meer dan 80 ' C. Zelfs als de grondstof is
gebleven op de muur, zal het niet gebrand worden.
(3) zijn geheel volume is3.5times van standaardlpg-hoge snelheids atomiserende droger,
(4) het goedgekeurde snelle wasapparaat, het is kan aan de vereisten van productie voor verscheidenheden voldoen als producten.
(5) goedgekeurde nat-van stof ontdoet, is er uit geen poederstof. Het is in overeenstemming met de vereisten van GMP.
(6) het goedgekeurde lucht vegende apparaat, het schone effect is tevreden.
(7) uitgerust met twee reeksen van verstuiver en de goedgekeurde controle van de frequentieuitvinder.
(8) goedgekeurde PLC controle en vertoning, en aangepaste frequentiecontrole,
(9) op verzoek uitgerust met wasapparaat,
(10) keurde het verbindingsvervoer op verzoek door de droge lucht goed.Opgezet in 2000, is Drogend de Techniekco. van Jiangsu Yutong, Ltd een Nationale hoge en Nieuwe technologieonderneming en beroemde onderneming gespecialiseerd in het drogen van, het mengen van, het korrelen van, het verdampen van, het concentreren van en het scheiden van materiaal. Ons bedrijf heeft authentificatie van internationaal de kwaliteitssysteem van ISO9001 overgegaan. Voorts die heeft ons product „hoogte - het certificaat van de kwaliteitsaanbeveling“ verworven door Amerikaans internationaal de commissie van de kwaliteitsauthentificatie en „Oost- van China uitstekend technisch die productcertificaat“ wordt verstrekt door Jiangsu Wetenschap en Technologievereniging wordt verstrekt. Ons bedrijf wordt gevestigd in een beroemde stad genoemd jiaoxistad, bezettend meer dan 50chinese-de meter van het acresgebied with16000square de bouwgebied. Onder onze 150staffs, zijn 50people boven ondergeschikte universiteit en 20 mensen zijn met middel en oudste van professionele techniektitel dat klant de technische diensten in kunnen op om het even welk ogenblik aanbieden. Ons bedrijf vestigt van het de installatieuittreksel van technologieteam ook geroepen Jiangsu van de het materiaaltechniek drogend technology& de technologieonderzoekscentrum door postuniversitairen internationale studenten die professor gespecialiseerd in het ontwikkelen van nieuwe producten en het vervullen van nationale opdracht bij de industriële technologieinnovatie bezoeken en de belangrijke het projectverbetering enz. door onze krachtige technische capaciteit het verzekert minstens 3 nieuwe producten een jaar yutong het bedrijf aan onderzoek en ontwikkeling met het drogen het mengen zich het korrelen het malen het concentrerende stikstof gesloten doorgeven en oplosmiddel die werkt, energie besparen en consumptiehoog rendement en milieuproject verminderen nieuwe materiële en nieuwe energie intelligente controle een machine met multifunctionele enz. terugkrijgen onze producten wijd in farmaceutische van de de industrie chemische industrie van de de industrievoedingsmiddelenindustrie agrochemische van het het milieuproject nieuwe materiële en nieuwe de energie petrochemische geneeskunde worden gebruikt de mijnindustrie etc., daar is honderd van verschillend type en niet genormaliseerd materiaal met meer dan 600sets van verschillende machines, bezit ons bedrijf een professioneel team gespecialiseerd in het produceren en installatie die zuiveren vestigen wij een correct de na-dienstsysteem om elke yutongmachine te verzekeren binnen kan correct worden in werking gesteld, geschikt, met succes.

In beheer, brengen wij ook in hoogste leiding persoonlijk met de concepten van het vooruitgangsbeheer aanbieden uitvoerige opleiding aan al persoonlijk niveau van beheer ons bedrijf verbeteren geleidelijk aan beheersysteem, verbeteren de uitvoer van het bedrijf onze producten naar de Verenigde Staten, Engeland, Australië Cyprus, Rusland, Japan, Turkije, Iran, Oezbekistan, Vietnam, Thailand, Soedan, Maleisië, Tunesië en andere landen en gebieden die, die onze bekendheid uitbreiden en bedrijfsterkte en schaal, ook leggend de positie in geheel in de gehele drogende industrie de verhogen.

De Nevel Drogende Machine van aminozuurlpg in Voedselindustrie ISO9001 3

De Nevel Drogende Machine van aminozuurlpg in Voedselindustrie ISO9001 5

YUTONG definieert OEM (Origineel Materiaalfabrikant) als een entiteit of een organisatie die een aangepast of ingebed YUTONG-product in zijn eigen unieke oplossing voor verkoop aan zijn klanten integreren. Het bewijs van dit concept is dat het YUTONG-product beduidend moet worden omgezet. OEM de vaste kant gebruikt zijn eigen bedrijfembleem en merknaam op zijn oplossing en het markten, verkoopt en technisch verstrekken en garantiesteun rechtstreeks aan zijn klanten.

De Nevel Drogende Machine van aminozuurlpg in Voedselindustrie ISO9001 7

Q1. Wat zijn uw termijnen van verpakking?

A: Over het algemeen, pakken wij onze goederen in massa's of houten doos, geschikt voor verschepende container in.

Q2. Wat is uw betalingsvoorwaarden? A: T/T 30% als storting, en 70% vóór levering. Wij zullen u de foto's van de producten en de pakketten tonen alvorens u het saldo betaalt.

Q3. Wat zijn uw termijnen van levering?

A: FOB- EXW, CFR, CIF.

Q4. Hoe ongeveer uw levertijd?

A: Over het algemeen, zal het 10 tot 15 dagen na het ontvangen van uw vooruitbetaling vergen. De specifieke levertijd hangt van de punten en de hoeveelheid van uw orde af.  Q5. Kunt u volgens de steekproeven produceren?

A: Ja, kunnen wij door uw steekproeven of technische tekeningen produceren.

Q6. Wat is uw steekproefbeleid?

A: Wij kunnen de steekproef leveren als wij klaar delen in voorraad hebben.

Q7. Test u al uw goederen vóór levering?

A: Ja, hebben wij 100%-test vóór levering.

Q8: Hoe maakt u tot onze zaken verhouding op lange termijn en goede?

A1: Wij houden uitstekende kwaliteit, de nadenkende naverkoopdienst en concurrerende prijs om het voordeel van onze klanten te verzekeren; A2: Wij respecteren elke klant als onze vriend en wij doen oprecht zaken en maken vrienden met hen, geen kwestie waar zij uit komen.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd De Nevel Drogende Machine van aminozuurlpg in Voedselindustrie ISO9001 kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.