15kw de centrifugaal Drogende Machine van de Verstuiversnevel voor Aminozuur Powde

15kw de centrifugaal Drogende Machine van de Verstuiversnevel voor Aminozuur Powde

Productdetails:

Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: Yuzhou Brand
Certificering: ISO9001:2008
Modelnummer: LPG-5 LPG-50 LPG-100 LPG-150 LPG-200 LPG-300 LPG-500

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Prijs: $98,000.00/Sets 1-99 Sets
Levering vermogen: 50 reeks/Reeksen per Jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Type: Nevel het Drogen Materiaal Voorwaarde: Nieuw
Voltage: 220v/380v Macht: 15kw
Afmeting (L*W*H): Gevarieerd Garantie: 1 jaar
Verleende naverkoop de Dienst: Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee Gewicht: 6000KG
Toepassing: Geneesmiddel, Pigment, Chemisch product, Levensmiddel, Gebruik: verminder de vochtigheid en maak poeder
Capaciteit: 5-1500 L per uur Het verwarmen bron: Steam+electricity
Haven: Shanghai
Hoog licht:

15kw nevel Drogende Machine

,

De centrifugaal Drogende Machine van de Verstuiversnevel

,

De machine van de verstuivers centrifugaaldroger

Productomschrijving

De Nevel van de efficiency Centrifugaalverstuiver het Drogen Materiaal voor Aminozuur Powde

 

Overzicht:

1. Atomisering: het amomizing systeem moet een eenvormige distributie van de mistdalingen verzekeren, die essentieel is om een goed gekwalificeerd tarief producten te verzekeren.

2. Contact met hete luchtstroom en mistdalingen: wanneer genoeg hete lucht in droogtoren binnengaat, moeten de richting en de hoek van hete luchtgebrek zijn considerated, geen cocurrent kwestie of mengden stroom, moeten de voldoende hitteuitwisseling verzekeren, is het essentieel.

 

Producttoepassing

De centrifugaalneveldroger is wijd gebruikte technologie in de vloeibare vormende technologie en de drogende industrie. Het is geschikt om poeder, deeltjes stevige producten van materiaal van oplossing, emulsie, schuine streep en deegstaten te produceren. Daarom wanneer de deeltjesgrootte van de distributieeindproducten, de overblijvende watergehalten, de kousdichtheid en de deeltjesvorm aan de precisienormen voldoen, is de centrifugaalneveldroger één van de meest gewenste technologieën.

 

Principe van het werk:

Na het filtreren en het verwarmen, gaat de lucht luchtverdeler bij de bovenkant van de droger in. De hete lucht gaat de drogende kamer uniform in de spiraalvormige vorm in. Door door de hoge snelheids centrifugaalverstuiver bij de bovenkant van de toren over te gaan, zal de materiële vloeistof worden geroteerd en bespoten in uiterst fijne mist kunnen de vloeibare parels, door de zeer korte tijd van het contacteren met hete lucht, de materialen in geëindigd droog zijn - producten. Geëindigd - de producten zullen onophoudelijk van de bodem van de droogtoren en van cycloonseparator worden gelost. De emissie van het afvalgas door uitlaatventilator.

 

 

 

15kw de centrifugaal Drogende Machine van de Verstuiversnevel voor Aminozuur Powde 0
15kw de centrifugaal Drogende Machine van de Verstuiversnevel voor Aminozuur Powde 3
 

Hoofdlijnen

1) De hoge snelheid van het Drogen van, na het bespuiten van de materiële vloeistof, de oppervlakte van materiaal zal zeer worden verhoogd. In de hete luchtstroom, kan 95-98% van water op het ogenblik zijn verdampt. De tijd van de voltooiing van het drogen vergt slechts verscheidene seconden. Het is vooral geschikt om thermolabile ingrediënten te drogen.

2) Bij eindproducten bezit de de goede uniformiteit, de mobiliteit, en het oplossen capaciteit. En de eindproducten zijn hoog in zuiverheid en goed in kwaliteit.

 

3) De productieprocedure is eenvoudig en de gemakkelijke verrichtingscontrole. De vloeistof met vochtgehalten 40-60% (voor speciale mterials, kan de inhoud 90% bereiken) kan in poeder of deeltjesproducten droog zijn tegelijkertijd. Na het drogen, is er geen behoefte om en te sorteren, om de verrichtingsprocedures in de productie en de kans te verminderen de productzuiverheid te breken. Diameter van productdeeltjes gaat binnen, kunnen de losheid en de watergehalten door het veranderen van de verrichtingsvoorwaarde in een bepaald werkingsgebied worden aangepast, is het zeer geschikt om het controlebeheer uit te voeren.

 
Certificatie
15kw de centrifugaal Drogende Machine van de Verstuiversnevel voor Aminozuur Powde 5
15kw de centrifugaal Drogende Machine van de Verstuiversnevel voor Aminozuur Powde 7
15kw de centrifugaal Drogende Machine van de Verstuiversnevel voor Aminozuur Powde 9
15kw de centrifugaal Drogende Machine van de Verstuiversnevel voor Aminozuur Powde 11

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd 15kw de centrifugaal Drogende Machine van de Verstuiversnevel voor Aminozuur Powde kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.