400V snelle Massagranulator

400V snelle Massagranulator

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Certificering: SGS CE ISO
Modelnummer: GHL

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1units
Prijs: USD1900-3890 per unit
Verpakking Details: triplex of verschepende container
Levertijd: 25 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, D/A, L/C, D/P, T/T
Levering vermogen: 1000units per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

materiaal: Het voedselrang GMP van SUS304 SUS316L norm: GMP
product: korrels snijder: haalbare snelheid
kleur: roestvrij staal voltage: 380V 220V 400V 415V
korrelgrootte: 0.2mm 2mm principe: snelle mengeling en besnoeiing
naam: hoge snelheid natte het mengen zich granulator
Hoog licht:

400V snelle massagranulator

,

415V snelle massagranulator

Productomschrijving

Granulator van de de Scheerbeurtmixer van 380V 220V de Hoge, de Machineenergie van de Tabletkorreling - besparing

 

De granulator van de de scheerbeurtmengeling van de hoog rendementhoge snelheid het werk principe

 

Energieverbruik, laag energieverbruik (ongeveer dubbel)

 

Gewichtsverschijning, compact materiaal, lichtgewicht, hoge structuur, zwaar materiaal (ongeveer 3 keer)

 

De structuur is eenvoudig, wordt het onderhoud van de het mengen zich trommel uitgevoerd langs het gidsspoor van het bed, is de structuur ingewikkeld, en het onderhoud is ingewikkeld.

 

Het is geschikt om de dekking te openen, en kan de huidige situatie van korreling door het observatiegat waarnemen. Het kan zonder olie en stof worden verzegeld en worden in werking gesteld. De pot wordt opgeheven langs het gidsspoor, en de bewegende positie wordt beperkt door het materiële apparaat. Er is (onmiddellijk) stoffenomeen, en de verbinding is gemakkelijk om olievlek te veroorzaken.

 

Aaneenschakeling en het koken is de drogere aaneenschakelingsintegratie moeilijk om met ander drogend materiaal te integreren

 

2. Productiepunten van hoge snelheid die granulator mengen

 

De vervaardiging van hoge snelheid die (horizontale) mengen granulators zou aan de volgende vereisten overeenkomstig de GMP specificaties en aan de overeenkomstige proceseisen ten aanzien van stevige voorbereidingen moeten voldoen.

 

2.1 functionele eisen ten aanzien van hoge snelheid die granulators mengen

 

1) De peddel is droog met het materiaal wordt gemengd, en het bindmiddel dat wordt toegevoegd en nat gemengd. Volgens de kenmerken van het materiaal en de kleefstof, zorgt de omwentelingssnelheid van de het bewegen peddel ervoor dat de motie wervelstroom produceert en het materiaal grondig wordt gemengd. Tegelijkertijd, is het materiaal van het tuimelende mes bij de kruising van de korrels volledig gebroken in korrels.

 

2) De omwentelingssnelheid van de het bewegen peddel en het korrelende mes kan tot de materiële opbrengst driedimensionele motie maken, en de deeltjes komen in botsing, wrijven, en scheren, makend de wrijving eenvormig en gedetailleerd, en definitief stabiliserend de sferische deeltjes. De het mengen zich tijd, de snelheid van het bewegen paddelt en het korrelende mes, de korrelingskwaliteit nadat het drogen en de uniformiteit aan de vereisten van het stevige voorbereidingsproces voldoen.

 

3) Het het mengen zich korrelingsprocédé zou in de gesloten staat moeten zijn, zou het gehele proces om korreling (met inbegrip van het voeden, mengende, snijdende korreling en het leegmaken, enz.) te mengen onder de netheid van 100.000 of 300.000 rangen moeten werken, en geen buitenlandse kwestie verzekeren. daling.

 

4) De machine kan aan koken worden aangesloten die of het opheffen het voeden of vacuümvoedermateriaal drogen.

 

2.2 hoge snelheid die granulator algemene structuur mengen en vereisten vervaardigen

 

1) Austenitic roestvrije staal wordt gebruikt voor direct contact met materialen, en de niet-metalen materialen zouden tegen chemische veranderingen, en niet corrosieve materialen niet-toxisch, chemisch bestand moeten zijn die geen chemische producten absorberen.

 

2) De korrelcilinder is de hogere kegelcilinder. De bodem van de cilinder zou moeten worden gemaakt door de gehele plaat te spinnen. De bodem van de cilinder zou van een koeljasje moeten worden voorzien om ervoor te zorgen dat de cilinder niet omhoog verwarmt wanneer het wordt bewogen. De overgang van de oppervlakte van de cilinder zou een cirkelboogovergang moeten zijn, gemakkelijk schoon te maken, geen dode streek voor het schoonmaken. Gelijktijdig,

 

De korrelcilinders allen worden gelast door argonbooglassen, en zowel moeten de interne als externe delen worden opgepoetst. Vooral, zorgt de interne oppervlakte het oppoetsen oppervlakteruwheid Ra≤0.8μm ervoor dat het materiaal zich niet aan de muuroppervlakte zal houden.

 

3) De het voeden haven van het korrelende cilinderlichaam keurt de snelle openingsstructuur goed, zijn de flens en het vatlichaam gelast om geen dode streek te verzekeren, is de cilinderdekking gemakkelijk te demonteren en te openen, en de het voeden haven en de pakking van de cilinderdekking het sanitaire verzegelde rubber van het rangsilicone moeten zouden zijn. Het stootkussen is gemakkelijk te veranderen, en de voerinham en de GLB-structuur zouden overeenkomstige luchtdichtheid moeten hebben. Bovendien keurt de lossingshaven van het korrelende cilinderlichaam een elektronisch gecontroleerde uitlaatklep goed, en de pakking van de klepplaat het sanitaire rubber van het rangsilicone moeten zou zijn, en de volledige passageoppervlakte van het lossingsmateriaal is vlot, gemakkelijk schoon te maken, en heeft geen dode hoek van het schoonmaken.

 

4) De het bewegen peddel keurt de onderst-roteert agitatie goed. Het lassen keurt argonbooglassen, en beide behoefte goed om worden opgepoetst. De sterkte van de verbinding tussen de agerende drijvende kracht en de ring zou moeten worden verhoogd om de onmiddellijke torsie te overwinnen. Bovendien is de afstand tussen de bodem van de pot en de bodem van de het bewegen peddel klein (≤1mm) om het probleem van materiële accumulatie bij de bodem van de pot op te lossen. Tegelijkertijd, keurt het hakkende mes het zij-opgezette type goed, is het blad geschikt te ruilen, en de gehele hakkende messenassemblage heeft geen het schoonmaken dode streek. Onder hen, worden de het bewegen drijfas en het cilinderlichaam bij voorkeur verzegeld door de lucht, en kunnen worden verzegeld door water te verzegelen. Het verzegelen van de het bewegen drijfas en de cilinder en het verzegelen van de korrelende snijdersschacht en de cilinder zou betrouwbaar moeten worden verzegeld om de poederlaag te verhinderen binnen te gaan en dwarsverontreiniging te vermijden.

 

5) Austenitic roestvrij staal oppoetsende buis voor gas en waterpijpleidingen, die argonbooglassen of snelle openingsverbinding gebruiken. Indien nodig, zullen het gas en de waterpijpleidingen van eindfilters worden voorzien. Tegelijkertijd, het interne is schoonmaken geschikt. Het gas en de waterpijpen kunnen aan de shuntring bij de schacht worden aangesloten. Wanneer de waterdamp wordt omgezet, kan de waterdruk in diverse posities van de cilinder worden bespoten om ervoor te zorgen dat er geen blinde streek voor het schoonmaken is, en de afvoerkanaalhaven zou bij de laagste positie moeten worden geplaatst.

 

6) De smeermiddelen kunnen niet op de oppervlakte van blootgestelde delen worden gebruikt, en de smeringspunten binnen de aandrijving die moeten worden gesmeerd zullen geen verontreiniging aan de blootgestelde structuur veroorzaken.

 

7) Er moet een mechanisch apparaat van de overbelastingsbescherming zijn. Bovendien zou de samengeperste luchtlijn van een drukhulp of een veiligheidsapparaat moeten worden voorzien.

 

2.3 elektro en controle-eisen voor hoge snelheids hybride granulators

 

1) De snelheid van de het bewegen peddel en het hakkende mes kan door minstens two-speed motor worden veranderd. De snelheidswaaier van de peddel is 30-500 t/min, en de snelheid van de bijl is 300-3000 t/min. Het is best om de frequentie en de snelheid aan te passen.

 

2) Voor de two-speed eenvoudige controle, is de controle uitgerust met begin, noodsituatie, eindeschakelaar en foutenvertoning, en heeft huidige vertoning en tweede de verschuivingsvertoning van de toestelmotor.

 

3) Wanneer de uitlaatklep of het afvoerkanaal worden gesloten, de motor die de dunne modder en de bijl beweegt kan slechts lopen, en vice versa. Bovendien kan het het schoonmaken proces slechts zijn ingegaan wanneer de uitlaatklep wordt gesloten.

 

4) De elektrocontrole zou een zelfbeschermingsfunctie moeten hebben die schade aan het materiaal te verhinderen door misoperation wordt veroorzaakt. Deze omvatten de bescherming van de hoofdmotorfout en de bescherming van het noodsituatieeinde.

 

5) Voor high-end configuratie, zou het door PL+ LCD van de aanrakingskleur moeten worden gecontroleerd paneel. Het interfaceontwerp is verdeeld in hand proefverrichtingsinterface en normale bedrijfsvoeringinterface, en heeft een goede mens-machine dialooginterface. De interface wijst dynamisch op de belangrijkste processen (het voeden, het mengen zich, snijdende korreling, het leegmaken en CIP). De de selectie en parameters die van het procesmenu (peddel en granulatorsnelheid, het mengen zich en het korrelen tijd, CIP-tijd, enz. mengen) kunnen worden geplaatst om de vastgestelde parameters, daadwerkelijke werkende parameters, en de oorzaak van het defect, evenals de geheugenfunctie te tonen.

 

2.4 basistechnologie en controleeisen ten aanzien van hoge snelheid die granulator mengen

 

1) Werkend lawaai ≤ 75dB (a);

 

2) De snelheid van de het bewegen peddel en het korrelende mes is met de procesvereisten in overeenstemming van de overeenkomstige stevige voorbereiding;

 

3) Gemengde korrelingssnelheid, overeenkomstig productievereisten;

 

4) De het mengen zich korrelingstijd is met de procesvereisten in overeenstemming van de overeenkomstige stevige voorbereiding (over het algemeen 10-15min/batch);

 

5) De snelheid van de het bewegen peddel en het hakkende mes is met de procesvereisten in overeenstemming van de overeenkomstige stevige voorbereiding;

 

6) Opbrengst >99%;

 

7) De waaier van de deeltjesgrootte van het gekorrelde product is Φ0.17mm-Φ0.83mm (netwerk 20 netwerk-80) (of volgens de procesvereisten);

 

8) Na het drogen, zou de korrelingskwaliteit in deeltjesgrootte en goed in vloeibaarheid sferisch, eenvormig moeten zijn.

 

3. Korte inleiding van de beïnvloedende factoren van hoge snelheid die korrelingsmechanisme mengen

 

In het algemeen, zijn de deeltjes door natte het mengen zich korreling worden voorbereid onregelmatig in vorm, eenvormig in de distributie van de deeltjesgrootte, en de structuur is beter dan andere conventionele korrelingsprocédés, maar het gekorrelde afgewerkte product impliceert vele factoren, en zijn invloed is nu Korte beschrijving die.

 

3.1 de invloed van het bewegen paddelt en de snelheid van het knipselmes

 

Men kan zeggen dat de grootte en de distributie van de deeltjesgrootte met de omwentelingssnelheid van de het bewegen peddel en het scherpe blad direct verwant zijn. Wanneer de scherpe snelheid langzaam is, wordt de deeltjesgrootte groter, terwijl de roterende snelheid sneller is, de deeltjesgrootte wordt kleiner; wanneer de het bewegen peddel langzaam roteert, is de deeltjes de deeltjesgrootte klein, en de deeltjesdiameter is groot aangezien de omwentelingssnelheid snel is, en de twee functies zijn tegenover.

 

3.2 gevolgen van zich het mengen, korrelingsprocedures en tijd

 

Omdat in de verrichting van de hoge snelheid die granulator mengen, de omwenteling van de het bewegen peddel het materiaal in de pot om aan de ruimte veroorzaakt te rollen, zodat het materiaal van de bodem van de pot langs de muur van de pot wordt geworpen. Deze actie duwt het zachte materiaal één voor één aan het snelle scherpe mes, en is de deeltjes wordt gesneden in verschillende grootte, en wordt rond gemaakt en geleidelijk aan sferisch aangezien de deeltjes elkaar voor een tijdje verlengen. Men kan zien van bovengenoemd dat de snelheid en de tijd van de het bewegen peddel en het scherpe blad de deeltjesgrootte van de korreling beïnvloeden.

 

3.3 invloed van materialen en concentratie

 

In natte gemengde korrelingsproductie, worden de alcoholkorreling of het dextrienbindmiddel algemeen gebruikt voor korreling, en de adhesie van twee is enigszins verschillend. Het is gemeenschappelijk om alcohol te gebruiken om korrels te maken. De korrels zijn klein en fijn, en gemakkelijk te drogen. Dit is omdat de alcohol geen viscositeit heeft, en het heeft een los effect. Het is ideaal voor korreling van Chinese geneeskunde met hoge viscositeit. Wanneer het deeg wordt gebruikt om de korrels te raffineren, zijn de geproduceerde korrels groot en ruw, en drogen is langzaam. Dit is omdat het dextrien kleverig is en een polymerisatieeffect heeft, en de geneeskrachtige voorbereiding die geen viscositeit hebben de voorkeur heeft.

 

Bovendien of het met geconcentreerd uittreksel als materiaal of materiaal die dextrien gebruiken verdund is of ander bindmiddel, wanneer het produceren van kleinere deeltjes, dunner kan de dunne modderconcentratie van het materiaal zijn. Wanneer de grotere deeltjes worden vereist, is het materiaal de dunne modderconcentratie kan lichtjes sterker zijn.

 

 

Technische Parameter

Type A B C×D E F
50 320 950 1250×800 970 1650
150 420 1000 1350×800 1050 1750
200 500 1100 1650×940 1450 2050
250 500 1160 1650×940 1400 2260
300 550 1200 1700×1000 1400 2310
400 670 1300 1860×1100 1550 2410
600 750 1500 2000×1230 1750 2610

 

Naam Type
50 150 200 250 300 400 600
Volume L 50 150 200 250 300 400 600
outputcapaciteit kg/batch 15 50 80 100 130 200 280
vermeng snelheid r.p.m 200/400 180/270 180/270 180/270 140/220 106/155 80/120
vermeng macht kW 4/5.5 6.5/8 9/11 9/11 13/16 18.5/22 22/30
scherpe snelheid r.p.m 1500/3000 1500/3000 1500/3000 1500/3000 1500/3000 1500/3000 1500/3000
scherpe macht kW 1.3/1.8 2.4/3 4.5/5.5 4.5/5.5 4.5/5.5 6.5/8 9/11
samengeperste luchtconsumptie m3/min 0,6 0,9 0,9 0,9 1.1 1.5 1.8
gewicht kg 500 800 1000 1300 1800 2200 2600

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd 400V snelle Massagranulator kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.