• 415V de natte Snelle GMP van de Massagranulator Machine van de Tabletkorreling
415V de natte Snelle GMP van de Massagranulator Machine van de Tabletkorreling

415V de natte Snelle GMP van de Massagranulator Machine van de Tabletkorreling

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Certificering: SGS CE ISO
Modelnummer: GHL

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1units
Prijs: USD1900-3890 per unit
Verpakking Details: triplex of verschepende container
Levertijd: 25 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, D/A, L/C, D/P, T/T
Levering vermogen: 1000units per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Materiaal: Het voedselrang GMP van SUS304 SUS316L Norm: GMP
Product: Korrels Snijder: haalbare snelheid
Kleur: Roestvrij staal Voltage: 380V 220V 400V 415V
Korrelgrootte: 0.2mm 2mm Principe: snelle mengeling en besnoeiing
Naam: de snelle granulator van de de hoge snelheids natte mengeling van de mengelingsgranulator
Hoog licht:

415V snelle massagranulator

,

GMP de machine van de tabletkorreling

Productomschrijving

De Granulator Hoge Scherpe Snelheid van de roestvrij staal Natte Snelle Mixer Gemakkelijk te werken

 

De conventionele natte snelle mixergranulators kunnen worden gebruikt om de snelheid van de peddels en korrelingspeddels manueel aan te passen om de experimentele procesparameters te weten te komen. D.w.z., worden de twee bladsnelheden veranderd door verschillende tijd, en de optimale parameter van de deeltjesgrootte wordt verkregen. Volgens dit, worden de twee frequentiesconvertors ingevoerd om programmacontrole uit te voeren, daardoor verzekerend stabiele en eenvormige kwaliteit van partij en gegroepeerde productie.

 

I. voorbereiding alvorens op te dragen en lege autotest

 

1. Controle als de elektriciteit, het gas en het water in de workshop op zijn plaats en in reservewijze zijn.

 

2. Draai de potentiometer inschakelen linksdraaiend het verrichtingspaneel in de langzaamste snelheidspositie.

 

3. Aangezien de dekking niet tijdens verrichting kan worden geopend, zal het automatisch na het openen van de dekking om veiligheid te verzekeren ophouden, zodat moet het worden geplaatst alvorens te beginnen. Controleer de het mengen zich peddel van de spiegel op het deksel. Druk de (groene) peddelstarter om de leiding van de peddel waar te nemen. - Het zou linksdraaiend moeten zijn. Als de leiding niet correct is, zou de motor moeten omkeren, de leiding bevestigen. opstarten. Als er abnormaal lawaai tijdens langzame omwenteling is, houd de inspectie tegen.

 

4. De controle dat de leiding van het korrelende mes met de wijzers van de klok mee zou moeten zijn en de methode van inspectie zijn hetzelfde als hierboven.

 

5. Het opdragen het luchtdichte, hermetische schoonmaken en waterkoelingssystemen.

 

De gasverbindingen en de hermetische verbindingen worden uitgevoerd door een gemeenschappelijke reeks van buizenstelsel. Wanneer het zuiveren, draai eerst de bevelschakelaar aan de eindepositie, waarnemen of de de overstromingen of lekken van de luchtkamer in de luchtkamer, en indien nodig, de controleklep controleren. De tweede stap is de bevelschakelaar aan de opnamepositie te draaien om gas te controleren. Tot slot draai de bevelschakelaar aan de positie van de waterinham voor water. Als er om het even welke abnormaliteit is, controleer de diafragmaklep. De waterkoeling wordt bepaald volgens de temperatuur van het pottenlichaam en de procesvereisten. Wanneer het pottenlichaam wordt verwarmd en na ononderbroken verrichting moet worden gekoeld, kan de klep van de koelwaterafzet worden geopend om het stroomtarief aan te passen, en het stroomtarief wordt zeer gekoeld. Tegelijkertijd, het vereiste temperatuur wordt plaatsen bepaald en door temperatuurcontrole automatisch uitgevoerd.

 

Ten tweede, is het materiaal gekorreld

 

Na een reeks van het droge lopen die zuiveren, kan het in materiaal voor fysieke korreling worden gezet:

 

1. Voorbereiding voor het voeden: schakel water, elektriciteit en gas in. Open het deksel, controleer of de lossingsdeur gesloten is, en plaats de gebeëindigde container onder de lossingshaven. Bereid de grondstoffen voor de test en de diverse toebehoren, de kleefstoffen, water of alcohol op de steunende plaat voor.

 

2. Het fysieke zuiveren: Open het deksel en giet het poeder in de pot. Begin de het mengen zich peddel en voeg het bindmiddel toe, dan begin de korrelingspeddel. Pas de handpotentiometer aan middelgroot en met lage snelheid 1 tot 2 minuten aan en pas dan de bewegende peddelsnelheid aan middel en hoge snelheid aan. De stroom van de het bewegen peddel wordt geleidelijk aan verhoogd. Na 2 tot 5 minuten, bereikt de stroom een piekwaarde, en het bewegen kan 1 minuut worden voortgezet om een korrel te vormen. Als de stroom niet de piek bereikt, voeg een kleine hoeveelheid bindmiddel toe en blijf bewegend 1-2 minuten.

 

De piekstroom van elk materiaal zou volgens de daadwerkelijke test moeten worden verkregen. Door de snelheid manueel aan te passen, onderzoek en registreer, vat onophoudelijk de optimale het bewegen peddel en het korrelen messensnelheid en lopende tijdparameters (waarde) samen, en druk dan de vereiste parameters tijdens massaproduktie. Ga de omschakelaar voor programmacontrole in.

 

3. Lossing: Nadat de korreling wordt voltooid, wordt de lossingsdeur geopend, en de lossingshaven wordt geduwd in de container door de lossingshaven.

 

4. Het schoonmaken (CIP): Aan het eind van korrelingsproductie of wanneer de veranderende verscheidenheden, de machine moeten worden schoongemaakt op tijd om residu te verwijderen. De luchtdruk moet tijdens het schoonmaken worden gehandhaafd om de deur en het deksel toe te staan om behoorlijk te werken, en dan is de lossingsdeur gesloten. Open het deksel en draai de bevelschakelaar in de positie van de waterinham. In de pot in het water, besteed dan aandacht aan de waterspiegel zou moeten lager zijn dan de positie van de granulator. Nadat het water wordt voltooid, sluit het deksel, open de het bewegen peddel, en roteer langzaam. Na het schoonmaken, draai de bevelschakelaar aan de opnamepositie, blaas het resterende water in de pot weg, en droog het met een droge doek. Tref voor de volgende productie voorbereidingen.

 

Het volgende is de gebruikers vaak ontmoet wanneer het gebruiken van de natte het mengen zich granulator, zoals: het mengen zich, korrelingsprocedures en tijdcontrole, beheersing van de dunne modderconcentratie, de versie van het uittreksel, de korreling van de alcohol en het deeg de verschillen en de het zuiveren technieken van de centrifugaalkorreling masterbatch worden uitgewerkt.

 

(1) het bewegen, korrelingsprocedures en tijdcontrole

 

Wanneer de het bewegen peddel roteert, worden het materiaal in de pottenbroodjes in een driedimensionele ruimte, en het materiaal gevormd door van de bodem van de pot langs de muur van de pot te roteren, de pieken waarvan precies achter elkaar zijn, en het zachte materiaal wordt geduwd aan het snel-scherpe korrelende mes. Het onregelmatig gevormde zachte materiaal wordt gesneden in rond gemaakte korrels van verschillende grootte, en aangezien de deeltjes elkaar voor een periode verlengen, worden de kleine deeltjes rond gemaakt en geleidelijk aan rond gemaakt. Van het bovengenoemde principe, kunnen wij bereikte granularity bereiken door de snelheid en de tijd van de twee propellers aan te passen. Voor de granulator, gebruiken wij een dubbel-omzettingsmotor om de beweging van scull te controleren, en tegelijkertijd, programmeren wij het om de uniformiteit van partij en partijkwaliteit te bereiken. Hieronder maken wij de een weinig tijd en programmacontrole van typische Chinese en Westelijke geneeskundekorreling. Inleiding.

 

1) Westelijke geneeskunde: de eerste stap, die mengen zich: de bewegende peddelsnelheid wordt geplaatst bij 40 Herz, wordt het korrelende mes geplaatst bij ongeveer 10 Herz, en de het mengen zich tijd is 2 tot 3 minuten.

In de tweede stap, is de dunne modder gekorreld: de bewegende bladsnelheid wordt geplaatst bij 35 Herz, wordt het korrelende mes geplaatst bij ongeveer 30 Herz, en de korrelingstijd is 5 tot 7 minuten.

De derde stap, de lossing: de bewegende peddelsnelheid wordt geplaatst bij 45 Herz, wordt het korrelende mes geplaatst bij ongeveer 20 Herz, en de lossingstijd is ongeveer één minuut.

2) Chinese geneeskunde: de eerste stap, die mengen zich: de bewegende peddelsnelheid wordt geplaatst bij 30 Herz, wordt het korrelende mes geplaatst bij ongeveer 10 Herz, en de het mengen zich tijd is 2 tot 3 minuten.

De tweede stap is dunne modderkorreling: de bewegende peddelsnelheid wordt geplaatst bij 30 Herz, en het korrelende mes wordt geplaatst bij ongeveer 20 Herz.

De derde stap, de lossing: de bewegende peddelsnelheid wordt geplaatst bij 30 Herz, en het korrelende mes wordt geplaatst bij ongeveer 15 Herz.

De bovengenoemde gevallen zijn slechts voor verwijzing, maar heeft elk materiaal in de praktijk een verschillende viscositeit en kan worden aangepast.

 

(2) het beheersen van de dunne modderconcentratie

 

Wanneer het gebruiken van een natte het mengen zich granulator, of het met een geconcentreerd uittreksel als dunne modder of een deeg van dextrien of ander bindmiddel verdund is, is de concentratie van de dunne modder over het algemeen dun wanneer het maken van reepjes korrels. De dunne modder is lichtjes dikker wanneer korrels. Onder het gebouw van het beïnvloeden van niet het effect van de dunne modder, zou het bindmiddel voor zware materialen moeten zijn minder, en het bindmiddel voor lichtgewichtmaterialen zou lichtjes moeten worden verhoogd.

 

(3) ervaring om te halen

 

Omdat het traditionele Chinese geneeskundeuittreksel hoge viscositeit heeft en niet alleen kan stromen, zoals direct het gieten van de uittrekseldunne modder in de het bewegen pot, kunnen de uittrekseldunne modder en het hulpmateriaal niet uniform worden gemengd. Voorts zal het de korreling veroorzaken en de agglomeratie om een groot groepsfenomeen te worden, d.w.z., het kan worden gesneden door een hoge snelheids korrelend mes te gebruiken. Omdat het geconcentreerde uittreksel veel harder is dan de westelijke geneeskunde. Volgens onze het zuiveren ervaring, de beste manier aan eerste gebruik meer dan 95%-alcohol is in het uittreksel te verdunnen, kan het verdunde uittreksel stromen en, dan in een verzegelde dunne moddercontainer, door de druk van de compressielucht zetten, gebruikend een poreuze pijp, bespuit de verdunde dunne modder gelijk en snel op het materiaal. Dit keer zou zo kort mogelijk moeten zijn omdat de Chinese geneeskunde gemakkelijk is om vochtigheid te absorberen. De alcohol verdampt snel, en de algemene controle is beter in één minuut. Het gehele korrelingsprocédé zou ook, over het algemeen binnen 2 tot 5 minuten moeten kort zijn. Natuurlijk, zullen de fysische eigenschappen van diverse materialen ook variëren, zodat zou het proces sommige aanpassingen aan de specifieke gegevens moeten maken.

 

(4) verschillen tussen alcoholkorrels en deeg geraffineerde korrels

 

Het gebruik van alcoholkorreling is een gemeenschappelijke methode, omdat de plastid alcohol geen viscositeit heeft, en het speelt ook een losse rol, zodat zijn de geproduceerde korrels vrij klein en fijn, en het voordeel is dat drogen snel is en de geneeskrachtige hoge viscositeit is hoog. De alcoholkorreling is ideaal. Als het deeg wordt gebruikt om de korrels te raffineren, aangezien de dextrienen kleverig zijn, doet het dienst als polymerisatie, zodat zijn de geproduceerde korrels vrij groot en ruw, en het nadeel is dat drogen langzaam is, en het effect van de geneeskrachtige deeg-vrije korrels die geen viscositeit hebben is beter.

 

(5) productie van masterbatch voor centrifugaalkorreling

 

Vele farmaceutische die gebruikers hopen dat de korrels op de natte het mengen zich granulator worden gemaakt als moederkorrels in het verdere proces van centrifugaalkorreling zullen worden gebruikt. Sinds de droge korrels nadat de natte korreling onregelmatig rond is, wordt het geadviseerd. Voeg een spheronizationproces toe, kan het proces op de met een suikerlaagje bedekte machine worden uitgevoerd. Wanneer het spheronizing, kan wat water geschikt worden bespoten. Na dit proces, is de rondheid van de moederpil zeer beter, en het is ideaal voor centrifugaalkorreling of deklaagbehandeling.

 

De natte het mengen zich granulator is een geavanceerd het mengen zich korrelingsmateriaal dat door het mengen te plaatsen zich en processen te korrelen op één machine wordt voorbereid. wegens de verschillende drugverscheidenheden van diverse fabrikanten, is het korrelingsprocédé verschillend. Na het gebruiken van dit materiaal, na een periode van exploratie, zullen wij een geschikt korrelingsprocédé voor het bedrijf vinden.

 

 

Technische Parameter

Type A B C×D E F
50 320 950 1250×800 970 1650
150 420 1000 1350×800 1050 1750
200 500 1100 1650×940 1450 2050
250 500 1160 1650×940 1400 2260
300 550 1200 1700×1000 1400 2310
400 670 1300 1860×1100 1550 2410
600 750 1500 2000×1230 1750 2610

 

Naam Type
50 150 200 250 300 400 600
Volume L 50 150 200 250 300 400 600
outputcapaciteit kg/batch 15 50 80 100 130 200 280
vermeng snelheid r.p.m 200/400 180/270 180/270 180/270 140/220 106/155 80/120
vermeng macht kW 4/5.5 6.5/8 9/11 9/11 13/16 18.5/22 22/30
scherpe snelheid r.p.m 1500/3000 1500/3000 1500/3000 1500/3000 1500/3000 1500/3000 1500/3000
scherpe macht kW 1.3/1.8 2.4/3 4.5/5.5 4.5/5.5 4.5/5.5 6.5/8 9/11
samengeperste luchtconsumptie m3/min 0,6 0,9 0,9 0,9 1.1 1.5 1.8
gewicht kg 500 800 1000 1300 1800 2200 2600
 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd 415V de natte Snelle GMP van de Massagranulator Machine van de Tabletkorreling kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.