Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
High Efficient Rotary Granulator , Noodle Cylinder Pellets Granulator Equipment

Hoge Efficiënte Roterende Granulator, het Materiaal van de de Korrelsgranulator van de Noedelcilinder

 • Hoog licht

  Roterende Granulator

  ,

  extrudergranulator

 • Materiaal
  Het voedselrang GMP van SUS304 SUS316L
 • Norm
  GMP
 • Product
  cilinderkorrels
 • snijder
  haalbare snelheid
 • Kleur
  Roestvrij staal
 • Voltage
  380V 220V
 • korrel/korrelgrootte
  13mm cilinderkorrels
 • Plaats van herkomst
  China
 • Certificering
  SGS CE ISO
 • Modelnummer
  ZL
 • Min. bestelaantal
  1units
 • Prijs
  USD2900-3890 per unit
 • Verpakking Details
  triplex of verschepende container
 • Levertijd
  25 werkdagen
 • Betalingscondities
  Western Union, MoneyGram, D/A, L/C, D/P, T/T
 • Levering vermogen
  1000units per jaar

Hoge Efficiënte Roterende Granulator, het Materiaal van de de Korrelsgranulator van de Noedelcilinder

Hoge Efficiënte Roterende Granulator, het Materiaal van de de Korrelsgranulator van de Noedelcilinder

 

Het werk principe van draaiende granulator

 

De twee einden worden gericht op de lijnsnelheid van de binnen en buitenringen van het malplaatje, komt geen verkeerde opstelling tussen het wiel en de vorm voor, wordt de weerstand verminderd, wordt het kinetische energieverlies verminderd, en de levensduur wordt uitgebreid om de lengte van de vorm uit te breiden, die aan het compressie vormende materiaal gelijkaardig is. Het belangrijkste verschil. Het gebruiksmodel keurt een de druk van het schroefcentrum het aanpassen mechanisme goed, en het vormhiaat is groot en klein, en de verschillende materialen worden gebruikt om het dringende effect te verzekeren. De drukrol keurt een grote groefbreedte goed, en is bestand tegen druk en slijtage. De drukrol keurt een meerderheid van eenvormige distributies goed, is de verrichting stabiel, wordt het dringende gebied verhoogd, en de productieefficiency is beter. Zaagsel en strocompressie het vormen vereist heel wat druk. In dezelfde korreling, briketteren en de staaf die materiaal het maken, is de assemblage van het persbroodje de kerncomponent van de volledige installatie. Een ander apparaat kan de voordelen van een „kegel vlakke matrijs“ toevoegen. Bijvoorbeeld, wegens de diameter van de ringsmatrijs, kan de rings modelgranulator niet worden vergroot, die het lager van het drukwiel om veroorzaakt te veranderen. De kleine, geassembleerde lagers hebben niet de capaciteit om druk te weerstaan, en de lagers worden beschadigd door drie einden van het materiaal. Dit type van machine heeft een verscheidenheid van compressie het vormen. De ronde bars, de vierkanten en de korrels kunnen worden gemaakt door de vorm te veranderen. Het kan aan verschillende materialen aanpassen voor compressie het vormen en de beste resultaten krijgen. De korrelingsruimte is uitgerust met een observatiedeur voor gemakkelijk inspectie en onderhoud.

 

 

Toepassingsgebied

ZL reeks die roterende granulator reloving
Deze machine wordt gebruikt in het geneesmiddel, het voedsel, de korrel, de chemische, stevige drank en andere industrieën. Het geageerde materiaal wordt gemaakt in de vereiste korrels, vooral geschikt voor materialen met hoge viscositeit.


Eigenschappen:
Het contactdeel van de machine wordt gemaakt van roestvrij staal, is de verschijning mooi, is de structuur redelijk, is de korreling die tarief vormen hoog, zijn de korrels mooi die, wordt het materiaal automatisch gelost, wordt de korrelschade door hand te lossen wordt veroorzaakt vermeden, en het is geschikt voor lopend water.
1. De granulator is een het schommelen actie van een roterende trommel. Het natte poedermateriaal kan in deeltjes door een draadzeef worden gemalen, en kan ook wijd voor het verpulveren en het worden worden gebruikt een kant-en-klare korrel. 2. In het geval van chemische producten, wordt het poeder gebruikt als nat-gelegd poeder, en na het drogen, wordt het gebruikt om de tablet samen te persen, en het is ook mogelijk om het blok te verpulveren dat tijdens opslag wordt opeengehoopt of tijdens chemische verwerking opeengehoopt. Het wordt gebruikt industrieel om banketbakkerij en suikermengsels en moutmelk, en andere industrieën zoals keramiek, plastieken en dergelijke in gevormde korrels te behandelen. 3. Het is niet geschikt voor semi-solid, vloeibare, dunne modder of slijtage.

Draaiende granulatorkenmerken
Alle die delen met grondstof in deze machine gecontacteerd worden gemaakt van roestvrij staal. Zijn apperance is schoonheid en smaak en zijn structuur is redelijk. Zijn efficiency is hoog en de korrel is schoonheid. Zijn lossing is automatisch. Daarom kan het beschadigde voorwaarden vermijden veroorzaakte handboek. Het is geschikt voor ook in lijnproductie

Technische Parameter


Grootte van malenmes (mm)
Jlz-80 Jlz-300 Jzl-350
Diameter van korrel (mm) Φ0.8-3.0
(het kan de vereisten van costomers in overeenstemming zijn met)
Φ.8-3.0
(het kan de vereisten van costomers in overeenstemming zijn met)
Φ.8-3.0
(het kan de vereisten van costomers in overeenstemming zijn met)
Algemene dimesions (mm) 450×300×450 880×640×1200 1300×800×1400
Vermogen van motor
(kW)
0,18 5.5 11
Gewicht (kg) 25 400 780

Productiecapcity (kg/u)

1-10
100-300 250-600


Nota: Becaise de raematerialen er bestaat in verschil, is de output in de lijst voor slechts verwijzing.]